10.5.2015

MOTHER'S DAY

Hyvää äitienpäivää kaikki ihanat äidit! Heräsin tänään puoli 8 aikoihin tekemään aamupalaa. Äiti oli toivonut, että olisi "hotelliaamiainen" ja yritin nyt äitienpäivän kunniaksi sellaisen valmistaa. Sain jopa iskän ja Villenkin syömään kaurapuuroa! Äiti oli ihan sanaton kun tuli keittiöön ja tämä odotti siellä.
Iskä sai paistaa kananmunat ja pekonin ja mä valmistin muut, okei..Ville pilkkoi kurkun, mutta sekin oli tosi hankalaa kun se vaan kiukutteli koko ajan joten se sai sitten vaan katsoa vierestä loppu ajan.


Tänä vuonna annettiin äitille lahjakortti, jolla saa rakennekynnet joista se mulle vähän vinkkasikin tällä viikolla. Ville oli askarrellut koulussa kukkasen ja kortin. Äiti taisi olla ihan tyytyväinen ja meillä muillakin oli kiva aamu. Lähdettiin vähän ennen 11 Ulla-mamman luo jossa oltiin parisen tuntia. Sen jälkeen käytiin moikkaamassa isomummia vanhainkodissa ja sitten käytiin syömässä. Syömisen jälkeen käytiin viellä mummarin ja vaarin luona ja tultiin kotiin kuuden maissa. Voi sitä herkkujen määrää mitä tänään on taas syöty!


Miten te vietitte äitienpäivää tänä vuonna? :)
-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti