8.5.2015

CIAO!
Italiasta on kotiuduttu ja sen jälkeenkin on tapahtunut vaikka mitä! Ensimmäisenä voin kertoa, että oli ihan huippureissu ja ehkä siitä johtuukin tä mun järjetön motivaation puute, ihan kaiken suhteen. Koulussa en jaksais tehdä yhtään mitään ja syömiset ja liikkumisetkin on nyt ollut jotain muuta kuin pitäis ja siitä johtuu tä blogin hiljaiselokin..
26.4. sunnuntaina siis lähdimme kohti Milanoa ja palasimme 29.4. Matkaan mahtui mutkia, mutta päällimmäinen fiilis reissusta on ihan mahtava! Milano on ihana kaupunki ja ihmiset myös ihan yhtä ihania, onneksi pääsenkin sinne noin kuukauden päästä takaisin! Italian matkastani palailen kertomaan paremmin vähän myöhemmin :)


Viime perjantaina vietettiin Veeran, Laurin, Henkan ja Antin kanssa vappua Suvilla, Anni ja Ama ei päässet kun heillä kotona oltiin kipeänä. Lauantaina kaikki oli jo paremmin ja kaksosetkin pääsi juhlatunnelmaan, silloin nimittäin juhlittiin vähän mun synttäreitä. Anna, Anni, Amanda, Suvi ja Veera tuli illalla meille ja Suvi ja Ama jäi yöksi.
Tän viikon tiistaina mulla oli inssi ja pääsin läpi! Niin kivaa kun voi mennä nyt miten itseä huvittaa ja pääsee helposti joka paikkaan. Milanon matkasta ja synttäreistä siis vielä lisää myöhemmin, hauskaa viikonloppua!-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti