10.2.2015

KUUKAUDEN SUOSIKIT / TAMMIKUU

Tääkin postaus on pyörinyt tuolla luonnoksissa jo tovin ja vaan sen takia, että en oo saanut aikaseks kuvata. Mutta nyt ne suosikit :)1. Aamupalat
Viime kuussa viikonlopun aamupalat oli yksi parhaista jutuista! On kunnolla aikaa laittaa kaikkea hyvää ja saa syödä rauhassa ilman mitään kiirettä, useesti just söinkin kaikenlaisia hedelmiä ja smoothieita sekä jogurttia.


2. Kevin Murphyn hiuslakka 
Olin syksyllä siellä Sam&Sally's hiusnäytöksessa ja me mallit saimme mukaan pienen kassillisen hiustuotteita joista yksi oli just tä hiuslakka. Se suihkuu pullosta tosi kevyesti ja tasaisesti ja just siitä mä erityisesti tykkään, mutta se myös tuoksuu hyvältä ja pitää hiukset paikoillaan.


3. Victoria's secret Love Spell -tuoksu
Sain joululahjaksi tämän tuoksun ja se on kyllä päässyt ihan jokapäiväiseen käyttöön. Se on niin raikas ja kevyt tuoksu ja muutenkin jotenkin tosi helppo ja käytännöllinen, tykkään hirveesti! Tuoksuna on cherry blossom&peach eli kirsikankukka ja persikka, raikas yhdistelmä.


Vielä suosikkibiisi:

Ellie Goulding - Love Me Like You Do


Siinä tän kuun suosikit. Nyt käyn kurkkaamassa ulkona tota ihanaa auringonpaistetta ja sitten jatkan koulujuttuja, vihdoin taas terveempänä!-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti