3.11.2014

HALLOWEEN 2014

Heips!
Perjantaina siis oli virallinen halloween, mutta me juhlisettiin sitä kavereiden kanssa lauantaina. Oltiin tällä kertaa vähän isommalla kaveriporukalla...minä, Ama, Anna, Anni, Suvi, Susanna, Lauri, Henkka, Valtteri, Antti ja uutena tuttavuutena Hermanni :) Veerankin piti tulla mut oli kipeenä ni ei päässy :(
 
Mentiin kuudeksi Suville ja sit muutamat lähti kebulaan hakemaan ruokaa. Syömisen jälkeen katottiin putousta ja sen jälkeen osa meni saunaan. Mä ja Ama ainakin jäätiin kattomaan Twilightiä joka tuli telkkarista. En oo ikinä ennen nähny kyseisiä leffoja mut jollain tapaa tykkäsin vaiks jotkut kohdat ei ollu mun mielestä kauheen kivoja, ehkä viel joskus katon jonkun toisenkin Twilightin!
Saunan jälkeen pelattiin rapa kaljaa, se on ihan hauska peli ja sopii just tällasiin iltoihin. Pojat keksis jossain kohtaa hakee kahvii nesteeltä joka sit oli kiinni ja lähtivät sit Raision abc:lle....jäätiin tyttöjen kesken juoruilemaan. Loppuilta oli vaan yleistä höpinää ja oleskelua. Oli kyl taas kerran hauskaa ja oli kiva nähdä isommalla porukalla välillä :)
 
 

Sussu oli leiponu ihanaa suklaakakkua mitä syötiin sit aamupalaks x)
 
 
Mitäs te teitte halloweenina?
 
 
 
 
-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti