6.9.2016

KESÄ 2 0 1 6

Pitkän tauon jälkeen luvassa on kunnon kuvapläjäys! Kesä meni aika laillla töissä, mutta oli mulla 1,5 viikkoa lomaakin ja se aika me oltiinkin veneellä, ihanaa! Tuli kesällä vähän jotain muutakin tehtyä kuin veneellä oltu vaikka sielläkin paljon oltiin. Suurin osa kuvista on juurikin tuolta 1,5 viikon venereissulta.

18.7. maanantaina Lähdimme Henkan kanssa aamulaivalla kohti Maarianhaminaa. Henkan vanhemmat olivat saapuneet samaisena aamuna veneellä Maarianhaminaan. Myös Henkan täti ja hänen miehensä olivat pari päivää Maarianhaminassa.

Voin kertoo, että oli kyllä parasta pizzaa mitä oon ikinä syönyt! Katkarapuja, kesäkurpitsaa ja rucola..nam.


Itse olen olut kerran aiemmin Maarianhaminassa ja se oli edelleen yhtä ihana kaupunki ja mulla olikin oikein kivat pari päivää siellä. Keskiviikko aamulla lähdimme jatkamaan matkaa kohti Rödhamnia. 
Rödhamn ei ollut mikään valtavan suuri paikka, mutta sitäkin ihanampi, tosi kaunis. Siellä yövyimme yhden yön minkä jälkeen menimme yhdeksi yöksi Karlbyhyn.

Karlbyn jälkeen seuraavana oli Utö. Utösen saavuimme perjantai aamupäivällä ja siellä yövyimme kaksi yötä. Ehkä ihanin tai ainakin yksi ihanimmista paikoista tällä reissulla. Söpö pikku kahvila, kauniit kalliot ja vähän nähtävyyksiäkin. Utöstä näimme ensimmäisenä päivänä sateisen ja vähän karumman puolen, mutta seuraavan päivänä olikin todella kaunista! Illalla menimme vielä Henkan kanssa kahdestaan kävelemään kallioille auringonlaskuun. Utösta menimme Aspön joka olikin todella erilainen paikka.
 Aspösta suuntasimme sitten Verkaniin, missä oli ihan huippu ruoat! Verkanin jälkeen menimme Nauvoon joka oli sekin todella kiva paikka ja taas vähän enemmän kaupunkimainen. Nauvon jälkeen vuorossa oli mun ja Henkan viimeinen pysähdyspaikka ennen kotiin lähtöä, Stormälö. Teimme koko reissun siis Henkan vanhempien kanssa heidän veneellään. Aivan ihana reissu, en vaihtais hetkeäkään ja lähtisin koska vaan uudestaaan!
Kesästä jäi kunnon rusketus joka on kyllä jo lähteny pois ja oon taas muuuttunut haamun valkoiseksi...kesä oli melko kiireistä kun olin paljon töissä, mutta ilmoista on nautittu ja vietetty aikaa mun perheen kanssa sekä Henkan perheen kanssa. Oltiin kesäjuhlissa. jäätelöä syötiin myös aika paljon ja oltiin me ekaa kertaa kahdestaankin veneellä. Kavereita en juurikaan ehtinyt näkemään ja se olikin yksi suunnitelma kesälle että ehtisin näkemään kavereita, mutta se toteutukoon syksyn aikana! 


-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti