10.7.2016

JUHANNUS 2016

Moikka!

Taas vähän tälleen jälkijunassa tulee tämäkin postaus, mutta tuleepa kuitenkin! Torstaina lähdimme heti töitten jälkeen kohti Lövöä ja sieltä matkamme jatkui Henkan, Tiinan ja Jarnon kanssa veneellä Henkan mummin ja vaarin mökille Ängesöniin. Mökillä vastassa oli mummi ja vaari sekä Jarnon sisko ja hänen mies. Ilta oli rauhallinen ja kului jutustellen ja syöden. Juhannusaattona haimme Henkan kanssa Sannin ja Santerin päivällä Lövöstä mökille. Kun Sanni ja Santerikin saapuivat söimme ruokaa ja myöhemmin oli herkullista mansikkakakkua! Kuuden aikaan oli lipunnosto jonka jälkeen oli rentoa seurustelua. Illansuussa menimme saunaan ja illemmalla lähinnä istuskelimme ja vietimme iltaa. Pieni kokkokin kyhättiin rannalle! Tämä juhannus kului aika rauhallisissa merkeissä ja mukavassa porukassa eli oli kiva juhannus kyllä!

Seuraavana aamuna lähdettiin Henkan, Santerin ja Sannin kanssa kalastamaan, tai mehän ei Sannin kanssa virveleihin koskettukkaan mutta oltiin hengessä mukana, eikä sieltä kyllä yhtään kalaa edes tullut..oli silti ihan hauska kokeilla sitäkin! Pienen kalareissumme jälkeen aloimme tehdä lähtöä Högsåraan. 


Högsåra oli jälleen ihan uusi paikka minulle, mutta tykkäsin kyllä tosi paljon siitä paikasta! Me olimme Keisarinlahdessa ja sieltä kävelimme toiseen satamaan terassille yksille ja sitten takaisin veneelle. Vietettiin jälleen rentoa kesäiltaa ja kelit oli kyllä kohdillaan! 


Illalla oli aivan upea auringonlasku!


Seuraavana päivänä sitten olikin taas jo aika lähteä kotiin päin...takana oli yksi kivoimpia viikonloppuja veneellä tähän mennessä. Taalintehtaalla kävimme vielä syömässä ja oli kyllä hyvä burgeri!


Nyt oon ollut vaan töissä ja ens viikko pitäis vielä jaksaa maanantaista sunnuntaihin ja sitten vihdoin koittaa parin viikon loma! Henkalla alkoi perjantaina loma ja tänään hän lähtikin kavereiden kanssa parin päivän mökkireissulle! Lähdetään seuraavan viikon manantaina Henkan kanssa laivalla Maarianhaminaan missä Tiina ja Jarno sitten jo ootteleekin meitä purjeveneen kanssa. Siellä ollaan varmaan parisen päivää ja sitten lähdetään pikkuhiljaa takaisin kotia päin, en malttais odottaa enää sekuntiakaan!


-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti