11.10.2015

VIIKONLOPPU

Taas alkaa olemaan viikonloppu takana ja huomenna taas arki alkaa, mutta onneksi voin aloittaa viikon hyvällä mielellä sillä takana on kiva viikonloppu. 
Perjantai iltapäivällä kävin mamman kanssa shoppailemassa koska ei oltu nähty pitkään aikaan. Tuntuu kivalta saada joku iloiseksi pienilläkin asioilla. Illalla kun tulin kotiin linnottauduin koneen ääreen suklaan kanssa ja selailin we heart it:ia kuunnellen musiikkia. Ihanaa kun iltasin on jo pimeää ja voi olla vaan pallovalojen valossa!


Lauantaina suunnattiin Annan kanssa Hulluille Päiville josta tarttui mukaan huulipuna ja kynsilakka. Poikettiin myös små & fro:ssa, ihania fruitieita!! Pyörittiin muutama tunti kaupungilla ja tultiin kotiin.Aloin siivota mun huonetta ja kun vihdoin se oli tehty Ama tuli meille tekemään ruokaa. Meiän piti tehdä  parsaleipiä mut kaupassa ei ollu parsaa joten syötiin parsaleipiä ilman parsaa. Hyviä ne silti oli! Jälkkäriksi vähän hedelmiä. Ei olla nähty vähään aikaan kunnolla Aman kanssa ja oli kyllä tosi
kivaa ja naurettiin taas niin paljon!
 Henkka tuli joskus 8-9 aikaan illalla meille pelin jälkeen. Illalla ei kauheesti ehditty mitään tekemään mutta aamulla syötiin rauhassa aamupalaa ja katottiin netflixiä. Mulla oli kolmen aikaan treenit ja niiden jälkeen vaan oleskeltiin mut eipä sitä muuta olis tarvinnut ja jaksanut tehdäkkään! Henkka lähti 7 aikoihin kotiin ja oon ollut koneella ja kuunnellut musiikkia. Nyt alan pikkuhiljaa suuntaamaan nukkumaan.-Jenna-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti