13.10.2015

LAGO DI LECCO

Vihdoin ja viimein! Lupasin (taas kerran) kauan sitten jo kesällä tekeväni postauksen retkestä Lago Di Leccolle. Kesällä Milanossa ollessani menimme yhtenä sunnuntaina Reetan ja Mayan kanssa junalla katsastamaan Leccon. Alunperin oli tarkoitus mennä Como -järvelle mutta päädyimme Leccoon koska se oli paljon lähempänä ja liputkin oli paljon halvemmat. Paikat ovat melko samantyyppisiä, mutta Comolla on enemmän uimarantoja ja se on suurempi. Matkamme ei lähtenyt ihan mutkitta käyntiin..ensin Maya nukkui pommiin, sitten missasimme junan koska emme tienneet missä leimata lippu ja sen jälkeen oli ongelmia Mayan vinegarin kanssa. No asiat kääntyivät hyväksi ja pääsimme perille. Päivä oli superkuuma ja kaupat oli kiinni koska oli sunnuntai. Kiertelimme kojuja joita oli paljon veden äärellä.  




Bongasimme veneen (ei kuvassa oleva kylläkään :D) joka teki 40 minuutin mittaisen retken ympäri Lecco -järveä ja päätimme mennä sellaiselle. Se oli ihan kiva ja näki paikkoja vähän erilailla kuin olisi nähnyt vain kävellen. Veneretken jälkeen kävimme syömässä hyvää ruokaa!



Ruoan jälkeen ajattelimme mennä uimaan ja koska rantoja oli vähän tarjolla meinasimme mennä hienoon uimapaikkaan mutta se olikin vain paikallisille jäsenille..emme päässeet vaikka olisimme maksaneetkin. Päädyimme sitten siihen että ylitimme aidan ja menimme pienelle hiekkaosuudelle joka oli tynnä lasinsiruja mutta ainakin pääsimme käväisemään vedessä! Illemmalla lähdimme sitten takaisin kohti Milanoa mukava päivä takana. Seuraavan Milano reissun tavoitteena on kyllä päästä Comolle asti!!





 Noihin maisemiin voisin palata kyllä ihan koska vaan! 



-Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti