4.4.2015

VIIME PÄIVILTÄ

Tulin jakamaan parit kuvat lomailun merkeissä, Me ollaan oltu aina pääsiäisenä kotona ja niin tänäkin vuonna. Torstaina käytiin kaupassa ruokaostoksilla ja sain haluamani narsissinkin (ei ollut ihan helppoa saada Elmaa tohon samaan kuvaan :D) Taas kerran hehkutan vapaapäivien aamupaloja, mutta kun ne on vaan ihan parhaita! Eilen heräsin poikkeuksellisen myöhään vasta puol 9-9 aikoihin ja puol 11 jälkeen lähettiin Edith-mamman luo. Siellä vierähtikin muutama tunti, mutta oli kiva nähdä pitkästä aikaa. Käytiin nopsaa syömässä kotona ja sitten lähettiin Raisioon. Käytin moikkaamassa Mummia sen uudessa kodissa ja sitten käytiin  Mammalla kahvilla. Illalla sitten oli sauna ja sitten mentiinkin jo nukkumaan.


Tänään heräsin vähän ennen 7 ja kävin salilla. Satuin just eläkeläisjumpan aikaan sinne, ihan sopivaa seuraa mulle vaiks oli ne aika teräsmummoja x) Salin jälkeen lueskelin kirjaa ja sitten autoin ruoanlaitossa. Tein uunivihanneksia ja autoin perunoissa. Oli hyvää pääsiäisruokaa!


Mun pitää lukea äikässä joku suomalainen romaani joka tuntui ihan kauheelta ajatukselta. Ensinnäkin en oo ikinä tykännyt lukea ja sit vielä pitäis olla suomalainen niin ei kyllä houkuttanut ajatus tästä yhtään. Aloitin yhden kirjan, mutta sen lukeminen ei oikeen ollut kivaa ja päätin katsoa yhtä toista kirjaa jonka lainasin kirjastosta. Siihen jäin heti koukkuun! Oon itekkin ihan ihmeissäni miten mun mielenkiinto on pysynyt koko ajan yllä enkä tahtois lopettaa ollenkaan. Nyt mulla on enää ehkä noin 50 yli 200 sivusta lukematta. Loppu lomalle ei vielä oo suunnitelmie, luultavasti kotona vaan.

Mukavaa pääsiäistä! :)-Jenna-

2 kommenttia:

  1. Löysinpäs persoonallisen ja ihanan blogin - vau! Jään ehdottomasti lukijaksi <3 :-)

    <3: www.sofialaurent.com

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos! Tosi kiva kuulla :) Mäkin jään seurailemaan sun ihanaa blogia!

    VastaaPoista