23.4.2015

NEW IN

Vihdoin uusi laukku! Joka sopii kouluun, kaupungille, reissuun ja vaikka mihin. Ostin varmaan 1,5 vuotta sitten laukun koulua varten, mutta jotenkin en enää niin paljon tykännyt siitä, koska se näytti yhtä suurelta kuin mäkin (ehkä jotain kuvitelmaa, mutta siltä se tuntus). Viime viikolla sitten päätin, että nyt on aika ostaa se uusi laukku kun sellaisen H&M:ltä bongasin. Mulla oli myös pienoinen paniikki, että minkä laukun otan Milanoon! Nyt mulla on enää ihan kauhea kriiisi, että mitä vaatteita pakkaan reissuun kun lähtö on jo sunnuntaina!?
 

 
Laukku on kätevän kokoinen ja plussaa vielä siitä, että päädyssä olevat vetoketjut saa auki jolloin saa kätevästi vähän lisätilaa.
 
 
Viimistä kuvaa en saanut tähän postaukseen mukaan, koska tä kone temppuili jotain..mutta laukussa on myös päällä vetoketju joka on kiva, ettei kaikki laukun sisälö näy heti ja pysyy tavarat muutenkin paremmin tallessa. Sisällä on vielä kolme taskua joista yhdessä on vetoketju. Nyt kun oon viikon verran tätä laukkua käyttänyt, niin voin sanoa että tykkään kyllä!
 
P.s. Mua ärsyttää ihan suunnattomasti noi valkoiset kehykset jotka tulee tohon kuvien ympärille, jos joku tietää miten saa pois niin kertokaa, kiitos!
 
 
-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti