3.3.2015

VANHOJEN RISTEILY

Anna tanssi tänä vuonna wanhat ja pyysi mua mukaan risteilylle.
Herätys soi lauantaina 5.30 ja lähtö satamaan oli 7.00. Meikkasin, laitoin hiukset, valitsin vaatteet ja pakkasin loput tavarat. En ollut ees vielä aamulla ihan varma mitä laitan päälle, mutta mulla oli päällä mustat farkut, musta toppi, pörrötakki ja uudet kengät mistä aionkin kertoa lähiaikoina. Suoristin ihan vähän hiuksia ja jätin auki, meikki oli aika perus ripsari, rajaukset tyyppinen.Aamu lähti käyntiin herkullisella aamupalalla jonka jälkeen mentiin hyttiin hengailemaan.


Kahelta oli ruoka joka oli ainakin mulle vähän pettymys. Otin kahta kalaa, kaviaaria, paprikasiivun, kanaleikkeen,  pari lihapullaa, puolikkaan kananmunan ja kaksi katkarapua mitä en sitten syönyt kun en uskaltanut koskea niihin, että olisin voinut kuoria ne x) jälkkäriksi sitten jäätelöpallo ja kaksi pienen pientä kakkusiivua. 


Maistettiin näitä paljon hehkutettuja Oreo -keksejä. Oli ne hyviä, mutta ei mitenkään erityisen ihmeellisiä kyllä, muistutti aika paljon Dominoa tai Dopsia.


Päivän aikana kierrettiin kaupat, katottiin telkkaria, oltiin hytissä ja kierreltiin muuten vaan. Ostin yhden huivin, ripsarin ja vähän karkkia. Oisin halunnut niin paljon vaikka mitä tuoksuja, mutta en ostanut yhtään (vielä). Illalla kun saavuttiin satamaan käytiin ulkona katsomassa Tukholmaa. Mentiin suht ajoissa nukkumaan ja aamulla sitten herättiin kuudelta.-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti