25.12.2014

JOULUJUHLIA

Mulla on ollut aika kiire tässä ennen joulua niin en ole ehtinyt tännekkään kirjoittelemaan. Se siis tarkoittaa sitä että nyt on lähiaikoina luvassa useampi postaus.

Lauantaina 13.12. oli voimistelun puurojuhla. Lähdin aamulla puoli 10 kenraaleihin ja palasin sieltä vähän ennen 12. Aloin heti laittamaan itseäni valmiiksi näytöstä varten. Kampaukseksi oli valittu kaksi ranskanlettiä sivuilta ja nuttura. Yleensä mulla onnistuu ranskanletit melko helpolla mutta sillon taistelin niitten kanssa, tein molemmat letit 3 tai 4 kertaa enkä ollut tyytyäinen...meikiksi oltiin sovittu punainen huulipuna ja tummat silmät eli rajaukset, valkoista, harmaata ja mustaa luomiväriä, meikki oli tosi helppo siis. Asuna oli tällä kertaa musta trikoomekko minkä helmaan ommeltiin punaiset nauhat ja samaa nauhaa laitoimme myös nutturan ympärille. 


14.10 lähettiin kotoa että ehtisin puoleksi tekemään kampauksia ja meikkejä. 14.30 alkoi puurotarjoilu mutta tällä kertaa en ehtinyt puuroa syömään. Esitykset alkoi 15.15. Esitys meni mielestäni hyvin ja muilla joukkueilla oli tosi upeita esityksiä. Nyt on hetki taukoa ja sitten jatkuu taas treenit (:
    
Sunnuntaina menin Annan kanssa leffaan ja syömään. Käytiin katsomassa wish I was here, leffa oli ihan hyvä vaikka ei ihan ymmärrettykkään juonta. Sen jälkeen mentiin Dennikseen syömään. Otin äyriäisruukun koska tykkää tosi paljon merenelävistä mutta tuo oli vähän pettymys. Poikettiin myös Turun joulumarkkinoilla kun meille jäi ylimääräistä aikaa.Maanantaina oli Villen viimeiset joulujuhlat ala-asteella ja Ville olikin juontajana. Haha, muistan kun olin joskus itsekin juontajana ala-asteella...mulla oli päällä musta paita, musta hame, mustat sukkikset ja korkkarit + koruja, yllätys että olin pukeutunut taas mustaan x) hiukset suoristin ja kiinnitin toiselta puolelta. Oli taas todella ihania esityksiä ja lapset lauloivat kauniisti kuten aina ennenkin (:

-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti