28.12.2014

JOULUAATTO

Vihdoinkin koitti 24.12. jouluaatto! Olin oottanu sitä niin kovasti jo pitkän aikaa, yksinkertaisesti mä vaan rakastan joulua! Jouluna kaikki on niin iloisia ja ystävällisiä ja ihana tunnelma joka puolella. Aloitettiin aamu perinteisesti riisipuurolla, nam! Aamupalan jälkeen saimme avata muutaman lahjan ja loput säästettiin iltaan. 12 katsoimme joulurauhanjulistuksen ja sitten lähdimme hakemaan Mammaa ja kävimme katsomassa Mummia. Kun tulimme kotiin söimme jouluruokaa, sekin on niin hyvää! 
Ruoan jälkeen lähdimmekin aika pian kirkkoon laukeskelemaan kauneimpia joululauluja. Kirkon jälkeen kahvittelimme joulutorttujen ja muiden herkkujen kera. Kaikki edellä mainituista kuuluu meidän jouluperinteisiin, tänä vuonna ainoa poikkeus oli että kävimme jo aaton aattona saunassa. Illan hämärtyessä tonttu kävi meidän pihalla tuomassa lisää lahjoja. 


Loppu ilta sitten avattiin ja ihmeteltiin niitä lahjoja, lahjat oli kaikki tosi mieluisia tänä vuonna ja niistä teenkin sitten lähipäivinä oman postauksen.-Jenna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti