2.10.2014

AUTUMN

Nyt se syksy sitten taitaa tosiaankin tulla. Lehdet kellastuu, tippuu pikku hiljaa alas puusta ja ilmakin on viilentynyt. Vähän haikeeta et taas on yks kesä takana päin ja se meni tosi nopeesti...tuntuu etten oikeestaa ees tehny mitään kesällä. Ens kesä onkin nyt kovan mietinnän alla, iso päätös edessä...
Koulussa on nyt toka jakso meneillään ja se sisältää atto aineita, tylsää..myös kivoja aineita on tässä jaksossa nimittäin taide ja kulttuuri sekä tekstaus joka on tosi hauskaa :)
Syksysin mul tulee aina jotenkin kauhee inspiraatio panostaa pukeutumiseen, niin tänä syksynäkin mut tuntuu vaan joka ikinen kerta ku avaan vaatekaapin ovet ettei oo mitään kivoja vaatteita. Oon ostellu muutamia kivoja paitoja mut silti tuntuu et on vaan jotain ihan tyhmii vaatteita kaappi täynnä vaiks oikeesti siel on vaiks mitä kivaa, kauhee viehtäys vaan saada uusia vaatteita. Tarvisin pari neulepaitaa ja neuletakin. Mun kengät päätti hajota täl viikol ni neki olis nyt tarpeen. Myös uus takki, huivi ja joku kiva reppu ois mukava saada vaatekaappiin...kaikki vaan maksaa ihan hirveesti.
   

Ootan jo tosi paljon jouluu. Lumi, pimeät illat, kodin lämpö, kaverit, ystävällisyys, jouluiset kaupat, ruoka, lahjat, tunnelma, loma, tätä kaikkee mä odotan mut enää 2kk ja se onkin jo taas täällä. 
Loppuviikosta ehkä taas täällä! :)

-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti