27.8.2017

Aika rientää ihan hirveetä vauhtia! Olen tiedostanut koko ajan, että siitä on pitkä aika kun olen viimeksi kirjoitellut tänne, mutta en todellakaan tiennyt että siitä on oikeasti jo yli puoli vuotta...tässä ajassa on ehtinyt tapahtua vaikka mitä ja nyt olisikin yhtäkkiä paljon kirjoitettavaa.
  Blogin aloitin monta vuotta sitten ja olen kirjoitellut mistä huvittaa ja milloin huvittaa, mutta nyt se on jäänyt totaalisesti. Se oli mulle jossain kohtaa sellainen "mun juttu" ja nyt haluaisin uudelleen löytää sen oman jutun ja mietinkin, että pitäisikö taas aloittaa tää blogiin kirjoittaminen, koska se jotenkin rentouttaakin kun voi kirjoitellla mietteistään tai vaan jakaa vaikka kuvia itselle tärkeistä asioista.
  Huomasin, että viimeisimmässä postauksessa kerroin siitä kun olimme lähdössä Henkan kanssa Tallinnaan pienelle talvilomareissulle, siitä onkin hyvä jatkaa tätä blogia ja edetä lähemmäs tätä päivää.Itse en ollut käynyt koskaan ennen Tallinnassa. Lähdimme aamulla laivalla ja menimme sieltä hotelliin. Yövyimme Nordic Hotel Forumissa ihan keskustassa. Hotelli oli tosi kiva ja siellä oli hyvä palvelu, suosittelen! Meillä ei ollut mitään suunnitelmaa vaan menimme vaan fiiliksen mukaan. Kävimme vanhassa kaupungissa jossa oli kauniita rakennuksia ja muutenkin kiva tunnelma. Myös keskustan kaupat tuli kierreltyä ja syötyä hyvää ruokaa. Ruoka oli kyllä todellinen plussa koko reissussa, sillä se oli oikeasti edullista ja hyvää. Yövyimme kolme yötä ja matka oli ihana, toivottavasti pääsisi joskus uudestaan :)

Huhtikuussa vietettiin kavereiden kesken mun synttäreitä ja vappuna aloitettiin veneilykausi. Sen jälkeen ollaankin oltu melkeen joka viikonloppu merellä. Eilen palasimme toiselta kesälomareissultamme ja taitaa olla veneilykausi jo aikalailla päätöksessä...teen varmaankin erilliset postaukset kesälomareissuista.

Kesäkuun alussa valmistuin myös Helsinki Design Schoolista. Koulu meni ihan supernopeasti, koska tunteja oli vain kahtena päivänä kuukaudessa. Koulupäivät oli aina kuukauden kohokohtia, jotka olivat vähän vaihtelua arkeen ja sai tehdä sitä mistä tykkään eli opiskella sisustamista lisää. Nyt olen hakenut tosi paljon töitä alalta, mutta se ei ole vielä tuottanut tulosta, toivon niin kovin että pian tärppäisi!
 Tällä viikolla saan toivottavasti kirjoiteltua postauksia kesän varrelta ja näin taas pyörimään tämän blogi jutun! :)


Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti