4.2.2016

NEW YEAR NEW HOME


Tosiaan muutettiin reilu viikko sitten Henkan kanssa ekaan yhteiseen asuntoomme. Muutto oli jo ennen joulua mielessä mutta aattelimme, että ennen vuoden vaihdetta emme kuitenkaan vielä muuta. Ylläksen paluumatka oli pitkä ja siinä olikin sitten hyvä aika selailla vapaita asuntoja ja yksi kiva löytyikin. Kävimme katsomassa asuntoa ja seuraaavana päivää kirjotimmekin jo vuokrasopimuksen. Asunto on 60m2 kaksio, todella kiva ja valoisa ja sijaintikin on hyvä sillä palvelut ovat ihan kävelymatkan päässä! Uuteen kaupunkiin on vielä vähän tutustumista, mutta eiköhän tämä pian tutuksi tule. Nyt seuraakin pitkä kuvakooste asunnostamme...Eteiseen tultaessa heti oikealla on vaatehuone joka on ihan kätevän kokoinen. Vaatehuoneen vieressä on wc/kylppäri joka sekin on tilava ja käytännöllisen mallinen. Koko asuntomme on tilava ja pohjaratkaisu on todella hyvä ja säilytystilaa löytyy reilusti joka olikin suuri plussa! 
Tein pienen valtauksen kylppärissä..heh

Makuuhuone on ulko-ovea vastaapäätä wc:n vieressä. Makuuhuoneessakin on tilavat vaatekaapit mutta onneksi (ihme kyllä) sain myös mun vaatetankoni tuonne koska vaatekaappi on aivan täynnä jo. Makkarissa on valkoista ja beigeä koska mun omassa huoneessa oli näitä kahta väriä enkä halunnut laittaa niitä tyynyjä yms. pois joten hyödinsimme niitä täällä koska se on ainut erillinen huone ja muualla asunnossa on valkoista, harmaata sekä mustaa.

Keittiökin on iso eikä olla ihan vielä saatu edes kaikkia laatikoita täyteen kun ei ole niin paljon ruokaa ja tavaraa kertynyt vielä. Meillä on myös pakastin joka on todella kätevä ja astianpesukone on ehkä yksi parhaimmista jutuista koko asunnossa koska tiskiä tulee yllättävänkin paljon...pesimme kaikki astiat ennen kuin otimme niitä käyttöön koska ne olivat ihan uusia niin siinä olisikin ollut pikku projekti pestä niitä käsin :D


Keittiöstä ja  eteisestä pääsee suoraan olohuoneeseen ja olohuoneesta on käynti parvekkeelle. Nyt alkaa jo olemaan aikalailla valmista paitsi, että keittiöstä puuttuu vielä ruokapöydän valaisin kun emme ole vielä päässeet yhteisymärrykseen yhdestäkään valaisimesta, mutta ehkä me vielä joku siihen saadaan :D tänään Henkka laittoi peilinkin eteiseen!
Muutamia kalusteita meillä oli valmiina, mutta suurin osa ostettiin uutena ja olemme kyllä olleet tyytyväisiä ostoksiimme! Yhteinen elämä on lähtenyt ihan kivasti käyntiin ja alkaa tuntuaa jo pikkuhiljaa ihan siltä kuin olisi asunut kauemminkin täällä. On kiva kun näkee toista joka päivä ja saa käydä yhdessä ruokakaupassa ja tehdä itse ruokaa ja pestä pyykkiä! Vieraita ei ole vielä käyneet kuin Henkan vanhemmat, mutta lauantaina Jannika ja Samuli on tulossa meille kylään, kiva nähdä taas pitkästä aikaa!
Sellainen oli meidän kotimme, mitäs te piditte?


-Jenna

3 kommenttia:

  1. Kaunista ja viihtyisää! Onnea uuteen kotiin! <3

    VastaaPoista
  2. Hienoa! Onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
  3. Hienoa! Onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista