12.12.2015

JOULUFIILISTELYÄ

Viime viikon torstaina mulla oli työkeikka Helsingissä, Esplanadilla. Taas kerran oli ihana päivä Modelpointin tyttöjen kanssa! Helsingissä oli aivan ihanat jouluvalot, vielä kun olis sitä lunta...yhen kuvan ehtisin nappaamaan sen parin päivn aikana kun sitä lunta oli, mutta toivotaan että edes jouluaatoksi tulisi vähäsen!Perjantaina näin pitkästä aikaa Amandaa ja leivottiin ekat piparit! Taikina on kyllä edelleen mun mielestä parempaa kun piparit ja sitä ehkä tuli vähän syötyä siinä  välissä, heh. Kerrankin jaksoin vähän panostaa koristeluun ja niistä tulikin itseasiassa aika kivan näköisiä.
Viime viikolla ja tällä viikolla olen ollut Salossa. Tiistain treenien jälkeen menin katsomaan Henkan peliä Paimioon. Olin ensimmäistä kertaa katsomassa edustuksen peliä ja olihan se vähän erilaista. Sieltä menin Saloon yöksi. 
Keskiviikkona käytiin Henkan kanssa vähän jouluostoksilla Myllyssä. Lähdemme joulun jälkeen Jannikan ja Samulin kanssa viikoksi Ylläkselle. En oo koskaan ennen ollut pohjosessa joten ootan jo aika kovin tätä reissua! Reissua varten tulikin ostettua uusi takki, kengät ja laskettelukypärä! Nyt mulla on myös kaikki joullahjat jo ostettu ja melkein kaikki jo paketoitukkin.
Torstaina oli viimeiset voimistelutreenit ennen kenraaleja ja voimistelukauden päätöstä. Tänään aamulla suuntasin kohti kenraaleja jonka jälkeen aloin valmistautua itse esitykseen joka oli klo 15. Esitys meni todella hyvin ja odotan jo tammikuuta kun uusi kausi taas alkaa. Nyt oottelen Henkkaa pelistä meille ja illalla ei varmaan mitään ihmeellistä tehäkkään :)Huomenna sitten onkin ne markkinat joissa menee päivä mukavasti! Mukavaa viikonloppua kaikille :)


-Jenna

1 kommentti: