20.9.2014

MY DAY 19/9/14

Mulla oli eilen koulusta vapaata ja aattelin sit tehdä eilen my day -postauksen, täs se nyt tulee!

Heräsin joskus puol 8 paikkeilla ja sit meninki syömään aamupalaa minkä jälkeen kuuntelin vähän musiikkii.


Yheksän paikkeilla lähin lenkille, yks parhaist asioist on oikeeesti ku pääsee aamul lenkille ja vielä ihanassa auringonpaisteessa!Lenkin jälkeen kävin suihkussa ja tein kasvonaamion, hiusnaamion, ihonkuorinnan, jalkahoidon ja käsihoidon, niiiiiin ihana hemmottelu minkä koitan toteuttaa kerran viikossa :)Välil pitää syödäkkin...sen jälkeen aloin meikkaamaan..

Done #selfietime

Lakkasin kynnet, kuuntelin musiikkii ja luin torstaina tullutta demiä samalla ku oottelin et Ama tulee.Hih, herkuteltii vähä Aman kans...Sit oltiin taas vaihteeks kuvailemassa! Ja instagramissa oon tosiaan nimellä jennaeveliina, seurailkaa! :)
Eilinen oli kyl ihan täydellinen päivä, tykkään ku saan aamul herätä rauhassa, käydä lenkillä ja sen jälkeen valmistautuu ilman mitään kiirettä ja saa syödä viel hyvää ja terveellistä ruokaakin (herkkui lukuunottamatta :p ) ja nähdä ihanii ihmisii, oli kauhee ikävä Amaa ku ei oo nähty nyt nii paljoo koulujen takii :( <3

Sellanen oli mun my day, mitäs piditte? Voisin ehkä joskus tehä ihan normi arkipäivästäkin my dayn...? Mut ihanaa viikonloppua kaikille! :)

-Jenna-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti