18.8.2014

ILTA-AURINKO

Moi! Oli niin ohjelman täyteinen viikonloppu etten ehtinytkään tänne kirjoittelemaan! Perjantaina kävin koulun jälkeen lenkillä ennen kuin menin vahtimaan naapurin poikia. Ilta meni mukavasti, pelaillessa, tehdessä pizzaa ja herkutellesa leffan ääressä. Pojat oli taas tosi kilttejä ja meillä oli hauskaa :)
    Lauantaina heräsin jostain syystä jo 7 enkä ssanu nukuttua niin päätin lähteä juoksulenkille, oli todella ihana lenkki, koska oli vielä melko viileää ja sumuista ja todella kaunista. Lenkin jälkeen aloin valmistautua Nousten markkinoille ja Aman ja Annin synttäreille. Käytiin Veeran kanssa markkinoilla ja nähtiin kavereita, sen jälkeen hetkeksi kotiin tekemään ruokaa ja pakkaamaan jonka jälkeen lähin kaksosten luo. Juhlistettiin Annan, Annin, Aman, Suvin ja Veeran kanssa rauhallisissa merkeissä, kuunneltiin musiikkia, syötiin, juoruiltiin ja kuvailtiin. Päädyttiin Aman kanssa seikkailemaan ihanille kallioille johon paistoi kaunis ilta-aurinko, näist tuli mun yksii lempparikuvia! :)


                 Tosi ärsyttävää, kun nä puhelinkuvat menee täällä niin huonolaatusiks vaikka puhelimessa ne näyttää tosi tarkoilta ja hyviltä :(
Eilinen oli oikee seikkaulupäivä Aman kanssa niin teen sitten siitä ihan oman postauksen, hauskaa maanantaita! :)
 
-Jenna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti