7.3.2014

Moikka! Mul oli koko tiistai sellanne olo et pakko päästä kirjottamaan tänne, mut pää löi ihan tyhjää et mist olisin voinu kirjottaa, joten se sit jäi...Nyt on sentään muutama ääni tullu kyselyyn, mutta ÄÄNESTÄKÄÄ PLIIS vielä!!! :)
    Keskiviikkona oli ihana auringonpaiste ja tosi keväinen ilma, ihanaa <3 Olin aatellu et pyydän Suvia kuvailemaan mun kanssa mut sit me lähettiinkin lenkille, oli tosi kiva tehä pitkäst aikaa oikeen kunnon lenkki :) Eilen ei mitään erikoista tapahtunukkaan, normi koulupäivä ja sit treenit. Meit oli taas aika vähän paikalla, mut se ei menoa haitannu vaan oli tosi kivaa! :)
    Niin kiva ku on taas viikonloppu. Tänään ei mulla ookkaan mitään suunnitelmissa, mut toivon et pääsisin käymään píkaseen Myllyssä Vilan Pop Up storessa. Oon jotenki nyt tykästyny college-paitoihin joita mulla on vaan 2 niin aattelin sellasta nyt metsästää, jos löytyis joku kiva ja suht edullinen :)
    Äiti tilas mulle kampaajan ja nyt haluun et nä mun hiukset muuttuu oikeesti ihan kunnolla, pituudesta en oikeestaan haluu luopua, mut enemmän eloisuutta näihin mä haluun. Jotenki ihan kummallinen viikonloppu ku ei oo mitään sen suurempia suunnitelmii. Suvin kanssa koitetaan ehtii viikonloppuna kuvaamaan muutamat asukuvat joita ei täällä ennen oo tainnu näkyäkkään :) Ja nyt vois kans ottaa hiuksista enne ja jälkeen kuvat. Eli asukuvia luultavasti viikonloppuna tai alkuviikosta luvassa :)
-Jenna-

2 kommenttia:

  1. Ai Myllyssä nyt sellanen :o
    tiiätkö kuinka kauan?:D

    VastaaPoista
  2. Juu siel on vähän kaikkien merkkien et esim. GUESS jne.. ja en tiiä kui kaua :D

    VastaaPoista